triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-

QUÈ ÉS?

Tenim molt clar que som més que una escola de ball, som un equip de ballarins, mestres i pedagogs que busquem un espai per poder compartir un element comú, el ball.

Per nosaltres ballar és poder compartir, per una banda amb els amics que faran que les estones s’omplin de rialles, per altra banda amb un mateix, fent una activitat que et posa clarament en l’aquí i ara. Els més científics de l'equip diuen que això és teràpia!

Ballar és sa t’ho miris com t’ho miris!

Un tret que ens caracteritza és la passió per la dansa, la qualitat tècnica i el valor de les persones.

Triple Step serà un punt de trobada per ballar i que movent-nos fem que el món s’aturi uns instants. Balles tu, la teva parella i la música, un triangle perfecte!

ELS NOSTRES ESTILS DE BALL

LINDY HOP

El LINDY HOP és un estil de ball en parella que es va originar a Harlem, Nova York, a principis dels anys 30 amb la música Swing i va ser el resultat de la fusió de la cultura afroamericana amb les danses de saló europees de l'època.

El Lindy Hop absorbeix infinites influències d'altres danses i va ser a la vegada un important antecedent dels balls que es van anar desenvolupant posteriorment com el Rock&Roll, Boogie Woogie, Jive i West Coast Swing.

Després de gairebé trenta anys durant els quals el swing semblava haver desaparegut, ha ressorgit i es troba en un moment de creixement constant en tot el món.

JAZZ STEPS O CHARLESTON

El JAZZ STEPS O CHARLESTON és un ball individual que neix amb els inicis de la música Jazz, al voltant dels anys 20. Molts dels passos i moviments tradicionals d'aquest ball deriven del Claqué i de danses africanes. Igual que la seva música, el Jazz Steps es caracteritza per la seva improvisació i creativitat, per la qual cosa cada ballarí desenvolupa un estil personal i únic.

TANGO

El TANGO neix a Buenos Aires a finals del segle XIX. Aquest gènere popular va començar a ser interpretat per petits grups i escassos instruments com ara el violí, la guitarra i la flauta que, al voltant de 1900, serà reemplaçada pel famós bandoneó. El tango inicialment era ballat en bordells i tuguris d'una manera molt provocadora, propera i corporal. Al 1910 el tango va ser ballat a París, ampliant ràpidament la seva popularitat a tot el món. El seu glamour va conquistar els sectors més alts de la societat i va ser ballat en gairebé totes les capitals europees. A dia d'avui aquest ball és mundialment famós i interpretat de moltes formes (Tango Canyengue, Tango de Saló, Tango Milonguero, Tango Fantasia i Tango Nuevo).

triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-classes-particulars

CLASSES PARTICULARS

Si vols millorar ràpidament el teu ball o simplement vols resoldre dubtes d'una manera personalitzada, les classes privades són el que necessites.

Pots fer una classe sol, amb parella o amb un grup reduït de companys del mateix nivell.

L'equip de Triple Step estarà encantat d'adaptar-se a les teves necessitats, contacta amb nosaltres a través de info@triplestep.cat

Preus:

ESDEVENIMENTS

Triple Step vol promoure i donar a conèixer el món del Swing a qui encara no ha tingut oportunitat de gaudir-lo.

Anys en el món de la dansa ens avalen i per això us volem oferir diferents activitats amb finalitats i formats diferents:

  • Les nostres classes obertes: Aquestes classes estan pensades per a fer un tastet del Lindy Hop, normalment tenen una dura d'una hora en la qual us expliquem el context històric d'aquest ball i com ha arribat als nostres dies, amb aquesta estona aprendrem els passos bàsics que ens permetran al final la sessió ballar amb parella.

  • Vols fer una mostra o exhibició en un dels teus esdeveniments? Tenim la Companyia Triple Step per poder realitzar aquella activitat que tenies pensada en un aniversari, festa privada o activitat d'empresa. Són molts els motius que et poden portar a pensar en una activitat com aquesta, es poden dinamitzar diferents conceptes de treball en grup, exercici perfecte de coneixença en grups nous, treball de ritme i musical o simplement donar-li un aire vintage a l'esdeveniment. Ens adaptem! 

El Lindy Hop o el Charleston són estils que deixen amb la boca oberta a qui ho veu i no només això, fa que qui ho prova s'ho passi d'allò més bé.

Contacta amb nosaltres i fes que el teu esdeveniment sigui únic.