triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-

QUÈ ÉS?

Triple Step és més que una escola, un espai on aprendre, crear i compartir.

Tenim l'objectiu de promoure principalment els balls swing, a través de la formació i l'organització d'esdeveniments.

Un tret que ens caracteritza és la passió per la dansa, la qualitat tècnica i el valor de les persones.

Triple Step serà un punt de trobada, per ballar, gaudir i relacionar-nos. Aquí només hi cap un somriure!

triple-step/triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-foto-perfil-jaume

JAUME BARDERI

triple-step/triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-popup-jaume
X
TS
triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-triplestep-foto-perfil-gerard

GERARD NEVOT

triple-step/triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-popup-gerard
X

ELS NOSTRES ESTILS DE BALL

LINDY HOP

El LINDY HOP és un estil de ball en parella que es va originar a Harlem, Nova York, a principis dels anys 30 amb la música Swing i va ser el resultat de la fusió de la cultura afroamericana amb les danses de saló europees de l'època.

El Lindy Hop absorbeix infinites influències d'altres danses i va ser a la vegada un important antecedent dels balls que es van anar desenvolupant posteriorment com el Rock&Roll, Boogie Woogie, Jive i West Coast Swing.

Després de gairebé trenta anys durant els quals el swing semblava haver desaparegut, ha ressorgit i es troba en un moment de creixement constant en tot el món.

JAZZ STEPS O CHARLESTON

El JAZZ STEPS O CHARLESTON és un ball individual que neix amb els inicis de la música Jazz, al voltant dels anys 20. Molts dels passos i moviments tradicionals d'aquest ball deriven del Claqué i de danses africanes. Igual que la seva música, el Jazz Steps es caracteritza per la seva improvisació i creativitat, per la qual cosa cada ballarí desenvolupa un estil personal i únic.

TANGO

El TANGO neix a Buenos Aires a finals del segle XIX. Aquest gènere popular va començar a ser interpretat per petits grups i escassos instruments com ara el violí, la guitarra i la flauta que, al voltant de 1900, serà reemplaçada pel famós bandoneó. El tango inicialment era ballat en bordells i tuguris d'una manera molt provocadora, propera i corporal. Al 1910 el tango va ser ballat a París, ampliant ràpidament la seva popularitat a tot el món. El seu glamour va conquistar els sectors més alts de la societat i va ser ballat en gairebé totes les capitals europees. A dia d'avui aquest ball és mundialment famós i interpretat de moltes formes (Tango Canyengue, Tango de Saló, Tango Milonguero, Tango Fantasia i Tango Nuevo).

triplestep-tango-swing-lindi-hop-clases-classes-particulars

CLASSES PARTICULARS

Si vols millorar ràpidament el teu ball o simplement vols resoldre dubtes d'una manera personalitzada, les classes privades són el que necessites.

Pots fer una classe sol, amb parella o amb un grup reduït de companys del mateix nivell.

L'equip de Triple Step estarà encantat d'adaptar-se a les teves necessitats, contacta amb nosaltres a través de info@triplestep.cat

Preus:

ESDEVENIMENTS

Triple Step vol promoure i donar a conèixer el món del Swing a qui encara no ha tingut oportunitat de gaudir-lo.

Anys en el món de la dansa ens avalen i per això us volem oferir diferents activitats amb finalitats i formats diferents:

  • Les nostres classes obertes: Aquestes classes estan pensades per a fer un tastet del Lindy Hop, normalment tenen una dura d'una hora en la qual us expliquem el context històric d'aquest ball i com ha arribat als nostres dies, amb aquesta estona aprendrem els passos bàsics que ens permetran al final la sessió ballar amb parella.

  • Vols fer una mostra o exhibició en un dels teus esdeveniments? Tenim la Companyia Triple Step per poder realitzar aquella activitat que tenies pensada en un aniversari, festa privada o activitat d'empresa. Són molts els motius que et poden portar a pensar en una activitat com aquesta, es poden dinamitzar diferents conceptes de treball en grup, exercici perfecte de coneixença en grups nous, treball de ritme i musical o simplement donar-li un aire vintage a l'esdeveniment. Ens adaptem! 

El Lindy Hop o el Charleston són estils que deixen amb la boca oberta a qui ho veu i no només això, fa que qui ho prova s'ho passi d'allò més bé.

Contacta amb nosaltres i fes que el teu esdeveniment sigui únic.