fly step main image

Arriba un esdeveniment únic al Vallès: el FLY STEP. un nou concepte per a la formació de Lindy Hop de la mà de professors internacionals que es combina amb activitats socials, culturals i gastronòmiques a Terrassa i Sabadell

Fly Step amb Juan Villafañe & Mariel Gastiarena

Del 4 al 7 d’octubre 2018

Ball en parella

Els dies 6 i 7 d’octubre tindran lloc les classes de Lindy Hop comptant amb 4 hores de classe en total, sent una d’elles amb música en directe dins de l’aula amb:

- Oscar Font (trombó i veu)

- Federico Mazzanti (piano)

- Oriol Gonzàlez (bateria)


ATENCIÓ: Per poder-se a puntar a les classes de Lindy Hop cal apuntar-se amb parella i haver cursat un mínim de 6 cursos a la teva escola de Swing, per tant l’enfoc de les classes és per a lindy hoppers de nivell intermedi.

fly step main imagefly step main image

Ball sense parella

El dijous 4 d’octubre la Mariel impartirà un curs :

Estil i Tècnica per a Followers

Coneix els professors d’aquesta edició FLY STEP

El Juan Villafañe és ballarí especialitzat en Lindy Hop, Jazz Roots, Charleston dels anys '20 i Tap. En Juan va començar a ballar Rock N 'Roll als 16 i al 2006 va decidir millorar amb llegendes del Swing com Frankie Manning, Norma Miller i Sugar Sullivan.

Ha sigut finalista en algunes de les competicions més importants del món com l'International Lindy Hop Championships USA 2009, l'Ultimate Lindy Hop Championships USA 2010 i el National Jitterbug Championships , USA 2012, entre d'altres.

fly step main image

La Mariel Gastiarena va començar a prendre classes de Swing als catorze anys i va completar la seva formació com a ballarina estudiant tap, dansa clàssica, dansa contemporània, danses africanes, hip hop i tango, prenent de cada estil diferents elements que la defineixen com a artista.

En l'actualitat, tant la Mariel com en en Juan, imparteixen classes a Buenos Aires dirigint la seva escola: “SWING CITY BA”, combinant aquest projecte personal amb les classes i seminaris a workshops d’arreu del món

Avui és especialista en Lindy Hop, Authentic Jazz i Tap, complementant aquests estils amb una formació de música (clarinet i cant).

Voleu saber més sobre ells i el seu projecte? SWING CITY

Ball i activitats socials

El dissabte 6 tenim la festa a la Sala Modernista de la Fundació Antiga Caixa de Sabadell 1859, un espai històric i patrimoni de la ciutat s'omplirà de música amb reconeguts músics de Jazz/Swing del Vallès en faran ballar tota la nit. 

Es tracta d'un lloc molt especial que molt poca gent coneix.

Salt Peanuts Hot Four

Oriol Romaní (clarinet i veu), Oriol Gonzàlez (contrabaix), Xavier Algans (piano), Oriol G. (bateria)

fly step main image
fly step main image

El Diumenge 7 per tancar aquesta edició del Fly Step ho farem ballant a l’aire lliure amb música en directe amb tots aquells que ens vulguin acompanyar.

Four Sparkle Stars

Queralt Camps (contrabaix), Oscar Font (trombó i veu), Federico Mazzanti (piano), Oriol Gonzàlez (bateria)

HORARI del  FLY STEP

Dijous: Curs de Tècnica i Estil per a fowollers impartit per la Mariel Gastiarena de 20 a 22 H

Dissabte: Classes Lindy Hop de 10-12h Grup 2 de 12-14h Grup 1 - Ball de 22.30 a 2 am

Diumenge: Classes Lindy Hop de 10-12h Grup 1  de 12-14h Grup 2 - Ball de 17.30 a 20h

Ja saps quin és el teu Fly Pass?

passe low cost fly step

fly step main image

festa jam modernista sala sabadell